Håll dig i form!

december 15, 2019 0 av admin

Har ni funderat på att bygga altantak någon gång?

Oj vad många val man har, ska man ha kanalplats 16mm eller 18mm eller ska man bygga med annat. Jag skriver om detta för att en vän som jag ibland är ute och löper med tänker bygga sin. Så vi hade gott om tid att prata om saken och gud vad invecklat det lätt.

Men det var inte det jag tänkte skriva om, det är klart att den här bloggen ska bara handla om löpning. Så, nu när julen kommer är det lätt att man hamnar i frossa med all gott som bjuds på och det innebär även kanske några extra kilogram mot nyår.

Det kan bero inte bara på att det är så mycket mat som bjuds på, utan även för att kylan och snön gör att man kanske är ute mindre än vanligt. Det är viktigt att ha det i åtanken när du lägger din kost och dina träningar. Självklart kan du alltid ta dig till ett gym om du prenumererar på en men om inte, så var uppmärksam på vad du äter, hur mycket du rör dig. Om det skulle ändå vara fallet att du kommer ur form, tappa inte ditt tålamod och tappa inte lusten med löpningen. När vädret tillåter gå ut även om det bara är på någon promenad. Det viktiga är att du håller dig igång och inte tappar det du har bygg under året!

Själv ska jag ialla fall ta mig till min familj på jul, under mellandagarna ska jag besöka en nära vän som också håller på med löpning, vi ska diskutera lite inför det året som kommer, vi har några tävlingar vi vill göra tillsammans, så det ska bli riktigt roligt att fokusera på det där inför det nya året!

Vad har ni själva för planer där ute? Ska ni hitta på några roligheter?

Hoppas ialla fall ni alla har en fin jul och ett gott nytt år.