Tävlingar

november 25, 2019 0 av admin

Hej på er! 

Från löptekniker i förra inlägget till tävlings-expert. I helgen har jag nämligen tävlat i ett lopp här i staden som hålls varje år, christmas running heter det. Det är en kortare sträcka på 1 mil bara, men det är kul att vara med och engagera sig i staden tycker jag. Så jag var med och sprang med några kollegor som är mindre tränade inom löpning. Det gick superbra för dom ändå tycker jag och för mig gick det också bra. Jag hade inga prestationer under detta loppet, det var mest för skojs skull och för att göra något tillsammans. 

Efter loppet var sprunget gick vi ut allesammans och käkade på en spansk restaurang, det var verkligen supergott och jättetrevligt. På kvällen när vi åt middag hängde Johanna med också, så det var mysigt. Hon var ju inte med och sprang loppet såklart eftersom hon är så långt gången i graviditeten nu. 

Kan inte ni berätta om ni också löp-tränar och hur länge ni gjort det isåfall? Är ni några som bara följer bloggen för att få tips om just löpning av mig och johanna eller är det några som gillar att följa vår vardag också? Vi startade ju trots allt den här bloggen för att vi ville uppdatera våra nära och kära på vad vi gör om dagarna och hur det går med  vår träning. Men nu är det allt fler än bara våra nära och kära som läser har vi sett på statistiken, såå många nära och kära har vi inte haha!

Ha det gott så hörs vi snart igen!

Food, Tapas, Restaurant, Dining, Gourmet, Plate, Snacks