fredag.

oktober 25, 2019 0 av admin

Hej på er, idag är det Johan som sköter tangentbordet. Hur står det till med er? Med mig är det bra, det är fredag och solen skiner. Jag ska alldeles strax ut på en löprunda och jag läste föressten min frus väl skrivna ord om löp-teknik i förra inlägget. Viktiga grejer att tänka på så man inte sliter på onödiga ställen och tillslut måste undvika att löpa. Så tänk på det gott folk!

Annars då? Jo nu är det närmare än någonsin till BF (alltså beräknad födsel, för er som inte kan graviditets-koder) och det känns galet. Galet läskigt, galet bra, galet roligt, galet vad tiden gått fort, ja, galet helt enkelt! Vi har förberett allting klart inför bebis ankomst nu så det är bara för det lilla knytet att komma nu tycker vi båda, nog framförallt johanna som känner sig väldigt tung just nu säger hon. Och det förstår jag verkligen, det är många kilon extra hon måste bära på konstant och det tar på kroppen, och psyket. Jag är så oerhört stolt och tacksam över henne, det är helt otroligt vad hon går igenom och jag tycker hon är så stark och tålmodig. Helt otrolig är hon min vackra själsfrände. 

Jag fick precis ett samtal från en kompis haha, så nu är det 30 minuter senare faktiskt, även om inte ni märker någon skillnad. Anders heter han, han ville ha råd om jag visste något om lustgaspatroner. Vinshoppen säljer det iallafall, det var det enda jag visste. Sedan började vi prata om hur det går inför bebis, hur johanna mår, hur jag mår, och om anders mamma som tydligen tyvärr stukat foten och ligger mestadels inne. 

Nej, nu var det dags för löprundan, nu är det lagom tid efter frukost att komma iväg. Jag måste nämligen låta maten sjunka 2 timmar innan jag kan ge mig ut. Men jag får inte vänta för länge heller, då blir magen som ett svart hål mitt i löprundan, det vill vi inte!

Hands, Pregnant, Woman, Heart, Love