Johannas premiär!

september 27, 2019 0 av admin

Hej på er!

Idag är det Johanna som skriver, alltså premiärdags för mig i denna blogg, superkul tycker jag! Innan har det ju bara varit min tok till man som skrivit så jag kände att det var dags för mig att skriva ett inlägg för att jämna upp tokigheterna lite haha!

Som johan berättat tidigare har han sammanfattat vårt liv bra tycker jag, och min graviditet har han också nämnt. Jag är just nu snart i den tredje trimestern och mår oförskämt bra. De första veckorna i min graviditet var fruktansvärt jobbiga, jag spydde varje dag och kunde inte göra mycket annat än ligga i sängen. Jag var också otroligt orolig fram tills vecka 16 och vågade inte lita på att jag faktiskt var gravid. Detta är något jag längtat efter länge, att bli gravid, och att förstå att det faktiskt ligger en bebis som är halva mig och halva johan kändes bara så ofattbart och fantastiskt samtidigt. Jag vågade inte tro att det hände mig och oss, men det gjorde det! Efter vecka 16 bestämde jag mig för att tro på det och de där största risk-veckorna var över så jag började istället att se fram emot allt och njuta av upplevelsen. Det var också då mitt illamånde gav sig, vilket var oerhört skönt att slippa. 

Jag har sedan dess under min graviditet kunnat fortsätta med mitt liv ganska som vanligt, jag har dock fått minska på löpningen efter halva tiden gått, då det blir för starkt tryck nedåt när jag springer och behöver därför unvika löpning tills efter graviditeten. Däremot tränar jag annat, jag tränar styrka som vanligt och går på pass som bodypump och CX på gymmet. Däremot undviker jag övningen som belastar mina höfter och nedre bål för mycket med då finns alltid andra alternativa övningar man kan göra just under de jag inte kan göra just nu. 

Nu ska jag fortsätta min dag och med att läsa om företagslån aktiebolag som jag höll på med innan jag kom att tänka på bloggen. Hoppas ni tycker det är kul att läsa mitt inlägg precis lika mycket som ni gillar johans (eller kanske mina mer? haha) och vi hörs framöver, hejhej!

Pregnancy, Pregnant, Mom, Dad, Parents, Family