Det här är vi!

augusti 29, 2019 0 av admin

Tjenare alla löp-galningar och välkomna till er blogg för er!

Johan heter jag och jag och min fru johanna är helt enkelt löp-galningar som alla våra vänner och släkt kallar oss! Det har vi ingenting emot då vi vet om det själv haha! Vi tävlar i olika tävlingar inom löpning varje år och ofta gärna samma tävlingar. Jag, johan är 31 år gammal och johanna är 28, vi har varit gifta i 2 år och tillsammans i 10 år. Vi bor i ett hus i umeå och väntar vårat första barn i början på nästa år!

Så, denna blogg kommer att skrivas av både mig och johanna, mycket kommer den att handla om löpning, löptävlingar, löp-tekniker och så vidare men också om våra enskilda liv, vårt gifta liv tillsammans och förberedelser inför bebis ankomst. Även livet efter förlossning med bebis och i anslutning till allt detta hur det går att löpa när man är gravid? Träna när man är gravid? Hur tidigt efter förlossningen kan man börja löpa? Osvosv. Vi är super-taggade och ser så mycket fram emot att få dela denna resa tillsammans med er!

Så varför startar vi då den här bloggen? Jo, vi har väldigt nära kontakt med våra familjer och släkt som i princip alla bor väldigt nära i umeå eller lite utanför, vi umgås ofta och lever nära varandra. Likaså med våra fantisktika vänner och ofta när vi pratar med alla dessa människor om våra liv och vad vi nu ska hitta på när vi ses så får vi mycket frågor. Men hur funkar det med löpningen? Hur gör ni när johanna är gravid? Jasså det har inte vi hört? Osv. Därför har vi länge skämtat åt att vi borde ha en blogg där alla kan följa oss på så ingen missar något och så alla får samma information haha! Sagt och gjort, här är vi nu! 

Så det var det för idag, ett litet intro, nu vet ni lite mer om oss. Vi hoppas att ni kommer vilja följa oss framöver och har ni några frågor är det bara att kontakta oss!

Ha det bra, kram, Johan & Johanna.

Running, Runner, Long Distance, Fitness, Female